Back Back Nieuws

Tournee van de Kidz-DJ groot succes

01 december 2011
De Kidz-DJ treedt deze maand ruim 22 keer op voor corporate bedrijven, bedrijfsverenigingen en ook in AHOY tijdens Het Club van Sinterklaasfeest. Op basis van de Kidz-DJ – I Love Sint CD is er mede in opdracht van de Sint een speciale Sint-show ontwikkeld, waarin de aankomst van de Goedheiligman met de nodige spanning wordt opgebouwd en de Sint zelfs even achter de scratchtafel mag; 'ook de Sint gaat met zijn tijd mee'.

Wereldhits
Op de I Love Sint CD van de Kidz_DJ worden wereldhits als ‘Think!’ (Sint!), 'We are Family' (Daar komt Sint al aan) en ‘I Gotta Feeling’ (Op mijn verlanglijst) voorzien van nieuwe Nederlandstalige teksten, met als thema: Sinterklaas. In de Kidz-DJ cd-reeks verschenen eerder een Disco-, 80’s en Nederpop-variant. Bijzonder aan de Kidz-DJ cd’s is dat zowel kinderen als hun ouders tot de doelgroep behoren.

Rattle Records
Kidz-DJ is een initiatief van Rattle Records uit Den Bosch. 'Dit is weer eens wat anders dan ‘Sinterklaas Kapoentje’, we hopen dat we met een aantal van deze leuke nieuwe Sinthits kunnen doordringen tot het collectieve geheugen van de Nederlandse kids en hun ouders!', aldus Michiel Steenhuis van Rattle Records.

 

Speciale opdracht

Samen met zijn compagnon Alex Bontenbal bedacht hij het Kidz-DJ concept, nadat ze de traditionele kindermuziek van K3, en Mega Mindy beu waren. 'Dat de Sint ons deze speciale opdracht gaf, geeft ons het vertrouwen dat we op de goede weg zijn', zegt Bontenbal. Volgens Alles Kids (één van de Boekingskantoren voor de Kidz-DJ) lopen de aanvragen storm. 'Veel bedrijven boeken tevens voor de kerst een show, nu de Kidz-DJ ook een I Love Christmas CD heeft', aldus Desiree Oude Groothuis namens Alles Kids.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!