Back Back Nieuws

TOTEM doet KPN Sales Kick Off

19 februari 2007
TOTEM – Total Event Management BV organiseerde op 7 februari voor KPN de Sales Kick Off 2007 in de Heineken Music Hall. Het programma begon met de binnenkomst van de 350 winnaars van Sales Supremacy, een interne sales competitie. Onder luid applaus van hun collega’s en live begeleidt door de Heverband mochten zij door een ware storm van confetti over de catwalk hun entree maken. Vervolgens was er een inhoudelijk programma, op de catwalk, dat werd gepresenteerd door Nance. Hierin werd ondermee aandacht besteed aan de in 2006 behaalde resultaten en aan de doelstellingen voor 2007. Dit inhoudelijke programma eindigde met de uitreiking van de Sales Supremacy award. Hierna gingen met een spectaculaire lichtshow de grote witte kubussen omhoog en werden de dinerbuffetten zichtbaar, waarop het feest losbarste met een geweldig optreden van de Heverband.

Halverwege de avond werd met een animatie bekend gemaakt wat de bestemming van de reis, die de winnaars van Sales Supremacy hadden gewonnen, feitelijk was. Hierna kon de avond afgesloten worden met een fantastisch optreden van Trijntje Oosterhuis met band. TOTEM heeft bij de organisatie van dit meer dan geslaagde evenement samengewerkt met ondermeer Albron Party Productions, TheaRent, Pro-Vision en Production Partners. Het concept voor de KPN Sales Kick Off 2007 werd volledig door TOTEM ontwikkeld en het evenement werd onder eigen regie uitgevoerd, van aanmeldsite voor de deelnemers tot afbouwplanning voor de toeleveranciers.

Opvallende elementen in de inrichting van de Black Box waren het grote podium met een catwalk van ruim 50 meter, een sterrenhemel met één megaster, twee lounge eilanden en twee grote witte kubussen, achter in de zaal.

TOTEM heeft vanaf haar oprichting (10 jaar geleden) veel voor KPN gewerkt. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Leiden deze jaarlijkse Sales Kick Off georganiseerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!