Back Back Nieuws

Torenhoge catwalks zorgen voor spektakel in de Haagse binnenstad

19 juni 2013
ShoppingNight Den Haag torent boven alles uit. Dit jaar letterlijk, want op donderdagavond 27 juni wordt de mode vanaf twee metershoge pashoktorens aan het publiek getoond. De vijfenhalve meter hoge torens vormen een spectaculair onderdeel van het programma van ShoppingNight Den Haag. Een avond vol aanbiedingen en entertainment waarbij de winkels tot middernacht geopend zijn. Het evenement wordt afgesloten met een indrukwekkend optreden van Koen Herfst, de Haagse drummer die momenteel naam maakt door zijn optredens met Armin van Buuren.

Mode op grote hoogte
In de Grote Marktstraat vormen twee fashiontorens van elk vijfenhalve meter hoog het hart van ShoppingNight. Met recht kan dit jaar dan ook gesproken worden van ‘High Fashion’. Tussen 18.00 uur en 23.45 uur vindt ieder half uur een modeshow plaats waarbij alle denkbare kledingstijlen voorbij komen. De modeshows worden mede mogelijk gemaakt door Hema, V&D, P&C, de Bijenkorf, C&A, Cute but Wrong, Oger, La Ligna, Van Os tassen en koffers, Black Mar en Calexis. De visagie en hairstyling van de modellen wordt verzorgd door het team van kapper Rob Peetoom. Zie je de outfit van je dromen, dan kun je hem die avond meteen aanschaffen. Alles wat op de catwalk geshowd wordt, is direct te koop in de Haagse binnenstad.

Biecht maar op
Het thema van ShoppingNight is dit jaar ConFashions en daarom hebben bekende personen hun aankoopgeheimen voor ShoppingNight opgebiecht. Deze zijn straks in heel Den Haag op posters te bewonderen. Bij de speciaal ontworpen ConFashion Zuilen in de Haagse Passage kan het winkelend publiek eigen shop- en modeblunders opbiechten en daarmee kans maken op mooie prijzen. ShoppingNight helpt je ook van je eerdere miskopen af: tijdens het feestje bij de krant Den Haag Centraal kun je de muurbloempjes uit je kast inruilen voor een Zakje Goed Gevoel, vol met mooie vouchers van ondernemers uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Je helpt bovendien het goede doel Pakkie Deftig. Een duidelijk geval van een win-win situatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!