Back Back Nieuws

Toptrouwlocaties.nl organiseert eerste Open Toptrouwlocatie Route

22 juni 2012
Wie trouwplannen heeft, houdt zondag 30 september vrij in de agenda. Want dan vindt de eerste Open Toptrouwlocatie Route plaats. Bruidsparen kunnen vrijblijvend bij meer dan 220 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen.

 

Op zoek naar de perfecte locatie

Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. 'Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden', zeggen locatie adviseurs Laura en Marja van Toptrouwlocaties.nl. 'Belangrijk dus om je goed te oriënteren. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, organiseren we daarom de Open Toptrouwlocatie Route.'

 

Vrijblijvende kennismaking

De Open Toptrouwlocatie Route wordt de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Meer dan 220 trouw- en feestlocaties door het hele land zetten van 12.00 tot 17.00 uur hun deuren open voor een vrijblijvende, gastvrije kennismaking.

 

€ 100.000,- aan prijzen

Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. En er is meer. Iedere locatie verloot een prijs en Toptrouwlocaties.nl verloot een trouwjurk van Enzoani en zelfs een complete huwelijksdag op een locatie naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000,-.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prijzen. Op de website is tevens een uitgebreid overzicht te vinden van de deelnemende locaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!