Back Back Nieuws

TopPop Bingo met Wipneus en Pim

21 juni 2007
TopPop DiscoBingo is een muzikale spelhow waarin bingo wordt gespeeld met opnamen uit het archief van het legendarische TopPop. De TopPop DiscoBingo is letterlijk en figuurlijk een feest der herkenning van oude hits. Het concept is vanaf deze zomer beschikbaar voor feesten, partijen en andersoortige bijeenkomsten. Dit allemaal onder leiding van dj’s Wipneus en Pim.

 

Dj Pim mixt de fragmenten die door Wipneus van tekst en uitleg worden voorzien. De vrolijke energie die Wipneus en Pim toevoegen aan TopPop Disco Bingo maken deze show tot een ware belevenis.

 

Het spel werkt als volgt; alle aanwezigen krijgen een TopPop Disco-bingokaart waarop ze met een TopPop-pen de score bijhouden. Hoewel het spel voor de lol wordt gespeeld en feestvieren voorop staat, mogen de prijzen er ook zijn. Wie een volle bingokaart heeft door de juiste titels van de vertoonde nummers te raden maakt kans op orginele TopPop-t-shirts, TopPop-zweetbandjes, TopPop-buttons en TopPop-sjaaltjes. Als klap op de vuurpijl een ingelijst en gesigneerd portret van de TopPop-koning en koningin, Ad Visser en Penny de Jager.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!