Back Back Nieuws

Toppers vieren 12,5 jarig jubileum in Rotterdam Ahoy met kerstshows

11 mei 2016
De Toppers vieren dit jaar in december hun 12,5 jarig jubileum. Sinds het begin in 2005 gaven zij inmiddels 40 uitverkochte stadionshows met het ongekende aantal van ruim 2.500.000 bezoekers. Sensationele getallen die het ongekende succes van de succesformatie onderstrepen. ‘We zijn enorm trots en dankbaar dat Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het nu is. Hun jubileum gaan ze op 20, 21, 22, 23 en 24 december op grootse wijze vieren met de jubileumserie ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy

Topperdam
Samen met alle bezoekers gaan de Toppers het echte ultieme kerstfeest vieren in een volledig omgebouwd Ahoy, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Topperdam’. Droom weg naar een feeëriek en nostalgisch dorp dat zich geheel in een winterse kerstsfeer bevindt. Wanneer de Toppers met hun arrenslee een tussenstop maken in Topperdam verandert het dorpje in een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel dat ieders verwachtingen zal overtreffen. Door de intimiteit van Rotterdam Ahoy ervaar je het typische warme kerstgevoel.

Meezingen en swingen
Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan de bezoekers natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze sfeer. Net als in A Christmas Carol blikken de Toppers terug op het verleden, vieren ze het heden en proosten ze op de toekomst. Tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ wordt het ultieme kerstfeest van verbroedering en vriendschap gevierd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!