Back Back Nieuws

Topmerken presenteren zich op AutoSalon in Ahoy Rotterdam

30 september 2013
De eerste editie van AutoSalon Rotterdam vindt plaats van 29 november tot en met 2 december in Ahoy Rotterdam. AutoSalon Rotterdam is de nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor auto’s. De beurs biedt daarnaast een veelvoud aan autogerelateerde producten en diensten en een aanbod aan luxe lifestyle presentaties.

AutoSalon Rotterdam is een vernieuwend concept van Rotterdam Expo & Events. Het deelnemersveld wordt vertegenwoordigd door merken als Audi, Dodge, Honda, Jaguar, Landrover, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Opel bedrijfswagens, Skoda, Tesla en Volkswagen worden groots gepresenteerd.

Pleinen en paviljoens
In samenwerking met partners Autoveiling.nl en In de Wal TaxatieCenter presenteert AutoSalon Rotterdam het ‘Taxatie Plein’. Hier kunnen standhouders en bezoekers auto’s laten inspecteren, taxeren, een gegarandeerd bod aanvragen en aanbieden op de veiling. Ton Roks van het blad Octane magazine zal aanwezig zijn met een zogenaamd ‘Octane Plein’. Op dit plein pakken internationale deelnemers uit met classic dream cars. Deze pleinen zorgen voor een extra beleving op de AutoSalon Rotterdam. ‘Daarnaast zorgen auto gerelateerde paviljoens, een lifestyle paviljoen, kunstpaviljoen en een mooi aanbod aan entertainment voor een complete beleving’, aldus de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!