Back Back Nieuws

Topartiest viert jubileum met kortingen op acts

05 januari 2010
Een jaar lang feest en de branche profiteert mee. Op 1 januari 2005 werd Topartiest.nl als nieuw label in de evenementenmarkt gelanceerd. Nu, vijf jaar later, kan het artiestenbureau uit Hoogblokland terugkijken op een succesvol eerste lustrum. Dat vieren ze 2010 door, 12 maanden lang, met een korting op acts uit de artiestenstal.

 

Directeur/eigenaar Erick Verlee: “We hebben in deze korte tijd een mooie artiestenstal weten op te bouwen. Daarnaast hebben we enorme trouwe klantenkring die onze dienstverlening en service weten te waarderen. Dit succes is echter geen reden om tevreden achterover te leunen. De komende jaren zal onze focus er op gericht zijn om nog meer artiesten aan ons te binden en ons bureau verder en breder te ontwikkelen. Klantgerichtheid en originaliteit staan daarbij voorop! Ik ben, samen met mijn medewerkers, enorm blij met deze mijlpaal!”

 

Korting op acts

Om iedereen te laten genieten van dit feestje heeft Topartiest.nl een speciale kortingsactie die het hele jaar loopt. Iedere maand zijn er een tweetal acts uit de artiestenstal geselecteerd die met een aantrekkelijke extra korting te boeken zijn.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!