Back Back Nieuws

Top-sprekers naar evenement 'Op de Brouwerij' in Enschede

06 september 2007

Stedenbouwkundige Pi de Bruijn, reclameman Walter Amerika en trendwatcher Richard Lamb geven op donderdag 20 september een gastcollege tijdens het nieuwe gratis evenement ‘Op de Brouwerij’ in de wijk Roombeek in Enschede. Het evenement wordt georganiseerd door Creatieve Bedrijvigheid Twente en heeft als doel het bedrijfsleven en de creatieve sector samen te brengen.


Volgens Creatieve Bedrijvigheid Twente is het hoog nodig om beide sectoren samen te brengen. “Ze kunnen ontzettend veel voor elkaar betekenen”, stelt organisator Bert Nijmeijer van Creatieve Bedrijvigheid Twente. “Vreemd genoeg staan ze nog steeds op enige afstand van elkaar en weten slechts enkelen elkaar incidenteel te vinden.” Met het evenement wordt geprobeerd te komen tot een intensieve samenwerking tussen beide sectoren. Voor de eerste gratis bijeenkomst is een aantal interessante top-gastsprekers benaderd die zullen gaan spreken.

Stedenbouwkundige Pi de Bruijn ontwikkelde het nieuwe Roombeek. Hij heeft een grote staat van dienst en is onder meer bekend van de nieuw- en verbouw van de Tweede Kamer, de Zuidas in Amsterdam en het Veloursplein in Hengelo.


Reclameman Walter Amerika startte met een speciale bank voor creatieve geesten. Voor deze doelgroep is het vaak een hele kunst om aan kapitaal te komen. Met de oprichting van de Creative Industry Bank is er nu een bank die hen gaat helpen.


Trendwatcher Richard Lambgeeft een kijkje in de toekomst. Hij is auteur van de boeken ‘10 Trends, ontwikkel uw eigen toekomstvisie’ en ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’. Bovendien is hij één van de meest gevraagde sprekers in Nederland en geeft advies aan grote ondernemingen, ministeries en het mkb.


Naast de top-sprekers wordt voor het evenement een mega-reuzenrad neergezet. Hier kan men zichzelf of het bedrijf presenteren, vragen stellen aan de creatieve sector, overheid en/of het bedrijfsleven. Het evenement vindt plaats van 15.00 - 19.30 uur in het Balengebouw in Roombeek.



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!