Top overheid en bedrijfsleven virtueel bijeen op Big Improvement DayTop overheid en bedrijfsleven virtueel bijeen op Big Improvement Day
Back Back Nieuws

Top overheid en bedrijfsleven virtueel bijeen op Big Improvement Day

17 mei 2021

Op 19 mei 2021 vindt de veertiende editie van de Big Improvement Day (BID) plaats. Jaarlijks komt hier de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samen om de positieve veranderingen in Nederland te belichten, te stimuleren en te accelereren binnen de thema’s Educatie & Voedsel, Erkenning & Innovatie en Bewegen & Werk. Het grootschalige evenement wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken; een nieuwe locatie, een nieuwe dagvoorzitter én het evenement zal online plaatsvinden waardoor het normaliter exclusieve gesloten evenement toegankelijk wordt voor alle geïnteresseerden. 

 

Dit jaar wordt de BID op een andere wijze georganiseerd. Gedwongen door de komst van COVID19 en bijbehorende maatregelen, wordt het evenement dit jaar online gehouden. Dit maakt de veertiende editie extra speciaal. Het evenement wordt hierdoor namelijk eenmalig toegankelijk gemaakt voor alle geïnteresseerden en is gratis bij te wonen. Direct vanaf het podium van het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden vindt de livestream plaats.

Een greep uit de sprekers van 2021

Met de overgang van off- naar online pakt de organisatie van de Big Improvement Day haar kansen om meer personen en instanties een podium te geven dan ooit tevoren. Dit jaar staan hier maar liefst ruim 50 sprekersmet onder andere een diepte-interview met Prins Constantijn over het Nederlandse tech-ecosysteem, persoonlijke ontboezemingen, inclusiviteit, erkenning en innovatie, Kees Kruythoff die zich als CEO van plantaardige voedings-multinational LIVEKINDLY Collective inzet om het wereldwijde voedingssysteem te verduurzamen, en Arno Nienhuis, Directeur Benelux Talent Solutions van LinkedIn over de kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Stimuleren positiviteit

Net als voorgaande jaren worden er verschillende personen en instanties in het zonnetje gezet voor hun inzet en inspiratie op het gebied van positiviteit. Zo reiken staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer, en Maxime Verhagen de Phoenix Awards uit aan ondernemers en organisaties die tegenslagen hebben omgezet in succes, en beloont Mark Frequin de Meest Positieve Overheidsorganisatie met een BID Positivity Award.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!