Tomorrowland organiseert magisch Tomorrowland 31.12.2020Tomorrowland organiseert magisch Tomorrowland 31.12.2020
Back Back Nieuws

Tomorrowland organiseert magisch Tomorrowland 31.12.2020

11 november 2020

31 december organiseert Tomorrowland, Tomorrowland 31.12.2020 – een magisch feest  aan het einde van een uitzonderlijk jaar, aftellend naar het begin van 2021. Dit digitale festival start om 20:00 (8pm) lokale tijd in alle 27 tijdzones in de wereld en geeft mensen over de hele wereld, van Fiji tot Hawaï, van Tokio tot Santiago, de kans om dit jaar met een knal af te sluiten. Tomorrowland 31.12.2020 brengt meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samen die zullen optreden op 4 betoverende digitale podia in de gloednieuwe digitale entertainmentlocatie NAOZ: Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza, Tchami en vele anderen. De ticketverkoop start op dinsdag 17 november om 17:00 CET via tomorrowland.com.

Muziek, magie en vriendschap

Nu Oudejaarsavond 2020 anders zal zijn dan ooit tevoren, wil Tomorrowland de People of Tomorrow over de hele wereld een onvergetelijke avond bezorgen, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone of tablet). Tomorrowland 31.12.2020, een digitaal festival op Oudejaarsavond dat 2021 verwelkomt, is een magisch feest aan het einde van een uitzonderlijk jaar, in navolging van Tomorrowland’s allereerste digitale festival Tomorrowland Around the World tijdens de zomer. Tomorrowland’s digitale oudejaarsfeest wordt een spectaculaire en meeslepende ervaring in de gloednieuwe revolutionaire en future-proof digitale entertainmentwereld NAOZ boordevol muziek, magie en vriendschap en zal aangepast zijn aan alle 27 tijdzones in de wereld – toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld, van 20:00 tot 03:00 (8pm tot 3am) lokale tijd.

4 magische werelden

Miljoenen mensen uit alle hoeken van de wereld krijgen de kans om 2020 af te sluiten en Oudejaarsavond te vieren als nooit tevoren. Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben een oogverblindende entertainmentlocatie gecreëerd die bestaat uit 4 magische werelden, waarin enkele van de meest iconische thema’s van het festival zullen worden gebruikt. Tomorrowland heeft een ongelofelijke line-up samengesteld van meer dan 25 artiesten van wereldklasse die één van de 4 betoverende digitale podia zullen betreden terwijl iedereen aftelt naar 2021 op 31 december. Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza, Tchami en nog vele anderen zullen geweldige performances geven op het digitale oudejaarsfeest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!