Back Back Nieuws

Toine Dorpmans Groep organiseert Medewerkersdag Haven Amsterdam

18 maart 2013
Aan de Passengers Terminal Amsterdam was op donderdag 28 februari even geen cruiseschip te bekennen, maar toch was het binnen een drukte van jewelste. Haven Amsterdam hield hier de Medewerkersdag voor al haar 350 personeelsleden. Voor de organisatie ervan werd het bedrijf ondersteund door Toine Dorpmans Groep (TDG) die het logistiek ingewikkelde proces in goede banen leidde.

Programma
Toine Dorpmans Groep had zonder afbreuk te doen aan het open karakter van het gebouw een compleet theater in de PTA gecreëerd en zes afdelingsruimten en meer dan 38 teamvakken ingericht. De medewerkers konden daardoor plenair en op afdelingsniveau worden toegesproken en worden geïnformeerd en geënthousiasmeerd over de koers die het nieuwe, binnenkort verzelfstandigde bedrijf gaat varen. Iedereen had gedurende de dag ook volop gelegenheid voor een eigen inbreng in wisselende kleine teams. Daarin werd met collega’s zorgen en verwachtingen gedeeld, en werd constructief gesproken over wat de komende ontwikkelingen voor ieder persoonlijk binnen het bedrijf gaan betekenen. Door een grote betrokkenheid namen de medewerkers actief deel aan alle programma onderdelen.

Door en voor het havenbedrijf
Het was voor hen een lange, maar beslist geen saaie dag. De Medewerkersdag was gevarieerd en doordrenkt met sfeerverhogende, maar relevante highlights: onder andere met stoere video’s over het droge en natte werkterrein en de havenbikkels in weer en wind. Een lezing die uitmondde in enthousiast samen zingen over het eigen bedrijf. En een modeshow door eigen mensen bij de introductie van het nieuwe bedrijfslogo. Het was een dag door en voor het havenbedrijf, die men zich nog lang zal herinneren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!