Back Back Nieuws

TOBACCO Theater, het eerste theater met sterrenkok

18 juli 2016
Michelin sterrenkok Ron Blaauw brengt 'nouveau ruig' in het Amsterdamse TOBACCO Theater. Een logische stap die past bij de hoge aspiraties die het Amsterdamse TOBACCO Theater uitspreekt om de nummer 1 van theaterland Nederland te worden.

Perfecte match
TOBACCO Theater krijgt, daarbij zeer regelmatig het verzoek van internationale gasten of er de mogelijkheid bestaat een diner te verzorgen op Michelin niveau. Ron Blaauw: ‘De vraag van onze klanten is een perfecte match.’
RON Gastrobar ontvangt vaak het verzoek of het mogelijk is met groepen te komen dineren. Exclusiviteit kan er dan niet geboden worden. TOBACCO Theater past perfect bij onze stijl en kan ons wel die gewenste exclusiviteit wel bieden.

Ron Blaauw
Commercieel directeur Frank Hekelaar: ‘Ja, dat klopt en als we dan toch op zoek gaan naar een Michelin chef-kok dan ook het liefst eentje uit onze eigen stad. En dan kom je natuurlijk snel uit bij Ron Blaauw. Een perfecte mix van vraag en aanbod’

Ron Blaauw zijn reactie: ‘ Ik ken de keuken van het TOBACCO Theater goed. Je kan zien dat hier al jarenlang een super professionele keukenbrigade aan de slag is. En voor mij is het ook een mooie uitdaging in deze hot-spot van Amsterdam op het niveau van RON Gastrobar (1 Michelin ster) te koken’.

Foto: Rebekka Mell

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!