TOBACCO eerste eventlocatie met lokale urban wijnenTOBACCO eerste eventlocatie met lokale urban wijnen
Back Back Nieuws

TOBACCO eerste eventlocatie met lokale urban wijnen

03 augustus 2022

Samen pionieren, buiten de lijntjes kleuren en taboes doorbreken. TOBACCO Theater en Urban Winery Chateau Amsterdam hebben elkaar gevonden op dit vlak en gooien alle wijntrossen nu gezamenlijk los.

TOBACCO is de eerste eventlocatie in Nederland waar je kan gaan genieten van de wijnen van Chateau Amsterdam. Een nieuw, duurzaam partnership om samen de status quo te challengen.

Avontuurlijk én duurzaam

Gasten van TOBACCO Theater kunnen na de zomer ook gaan genieten van de verschillende lokale wijnen van Chateau Amsterdam als huiswijn. Er zijn zeven wijnen toegevoegd aan het ruime wijnassortiment en ook de circulaire bubbel Piquette heeft de spotlights gevonden. Chateau maakt het drankassortiment van TOBACCO Theater zo avontuurlijker, lokaler, duurzamer en - natuurlijk - smaakvoller!

Niets voor minder

Eerder pionierde TOBACCO Theater al als eerste theater en locatie met een eigen Michelin sterrenchef, Dennis Huwaë, van restaurant Daalder.

Commercieel Manager Nina Pedroli: 'We doen niets voor minder, is één van onze kernwaarden en dit verwachten wij ook van onze leveranciers en hier sluit Chateau Amsterdam prachtig bij aan. Het gevoel na de eerste afspraak in de urban winery in Amsterdam Noord was gelijk goed en al snel werd er met een glaasje Fantastic Mr. Fox geproost op de samenwerking.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!