Back Back Nieuws

TivoliVredenburg vertrouwt op HANOS als vaste horecapartner

19 september 2016
TivoliVredenburg heeft HANOS gekozen als vaste partner om samen de ambitieuze horecaplannen te realiseren. In de langdurige samenwerking is de horecagroothandel niet alleen preferred supplier van alle food- en non-food, maar ook een creatieve partner bij het ontwikkelen van een continu verrassende en vernieuwende food-beleving.

Met een forse uitbreiding van de horeca in het vooruitzicht, zocht TivoliVredenburg naar een partner waarop ze volledig kon vertrouwen. Foodmanager Michel Velis: 'We kunnen alleen groeien als we betrouwbare en flexibele leveranciers hebben. En HANOS heeft niet alleen het grootste assortiment, maar ook de kennis om nieuwe en verrassende foodconcepten te bedenken. Samen met hen kunnen we dus zorgen voor een menukaart die steeds opnieuw weet te verrassen. Niet alleen voor de pub- en plate foods bij zakelijke evenementen en in grandcafé Het Gegeven Paard, maar ook voor de gloednieuwe brasserie die we volgend jaar openen, met meer dan 350 terras- en binnenplaatsen.'

Een leverancier die meedenkt
Voor TivoliVredenburg is het belangrijk dat een leverancier razendsnel kan schakelen in een breed aanbod, zodat het zeer diverse publiek altijd een passende catering te bieden is. 'Met een assortiment van negentigduizend producten, kunnen we elke vraag - zelfs naar verse producten - direct vervullen,' aldus HANOS-assistent vestigingsmanager  Marcel van Gent. 'Maar de samenwerking gaat veel verder. We dragen ook actief bij in het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten, via onze kookworkshops en de goede contacten met de chefkok van TivoliVredenburg: Rini Makkus.'

Persoonlijke banden
In de zoektocht naar de juiste partner voor een langdurige en intensieve samenwerking, heeft foodmanager Michel Velis persoonlijk aangedrongen om voor HANOS te kiezen. 'Voor mij heeft de samenwerking met HANOS namelijk al een langere geschiedenis, die ik altijd zeer positief heb ervaren. Onze leveranciers moeten voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van hygiëne, snelle levering en vooral de diversiteit van de producten. Uit ervaring wist ik daarom toen al dat HANOS onze aangewezen partner moest worden.'

10 oktober: opening HANOS Utrecht
Ook voor HANOS gaat met de samenwerking een lange wens in vervulling. 'Zodra we zagen hoe de horeca van TivoliVredenburg zich ontwikkelde, wilden we daar deel van uitmaken. Nu zijn we de partner die alle horecavoorzieningen kan bieden en daarnaast ook actief meedenkt in de keuken: het past exact bij onze eigen ambities. En met de uitbreiding van onze vestiging in Utrecht, die vanaf 10 oktober feestelijk heropend wordt, zijn we volledig voorbereid op de toekomst.'

Foto (v.l.n.r.): Sanne van Zijst – Sales Manager Special Relations TivoliVredenburg, Marcel van Gent – Assistent vestiging manager Hanos-Ispc Utrecht, John Peek – Commercieel Directeur Hanos Nederland, Michel Velis – Foodmanager TivoliVredenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!