Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst CarrouselTien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel
Back Back Trends

Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel

12 november 2020

Tegelijk met je kerstcadeau, ontvang je een magische QR-code. Deze kan op het kerstpakket staan of op de gepersonaliseerde kerstkaart. Scan 10 dagen lang dagelijks deze code met je telefoon en word telkens verrast met kleurrijke feelgood-videoboodschappen van de directie, leden van de personeelsvereniging en BN-ers. Er zitten wel 20 video's in de Kerst Carrousel van EventZ. Tien dagen lang een glimlach bij elke collega.

Kerst! Het is nog altijd de mooiste tijd van het jaar. Met gezellige bijeenkomsten, toespraken en persoonlijke aandacht wordt er teruggekeken en vooruitgeblikt. Het is tijd om te zeggen en te laten zien dat ieders inzet wordt gewaardeerd. Zoals inmiddels bekend, gaan de fysieke bijeenkomsten dit jaar niet meer plaatsvinden. Met de Kerst Carrousel van EventZ kun je tóch je medewerkers bereiken en tonen dat ze gewaardeerd worden. 

  • Scan de code
    Scan de code
  • Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel
  • Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel
  • Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel
  • Tien dagen lang feelgood-video’s in de Kerst Carrousel

Kerstsfeer op maat

Elk bedrijf of organisatie weet dat juist december de tijd is om de balans op te maken. Op zoek naar licht in donkere dagen. Hoe leuk is het dan dat het meerdere dagen duurt! Kies het aantal dagen waarop je de medewerker een feelgoodbeleving wilt bieden. Dat kan een week zijn, maar ook 10 dagen. De creatieve mensen van EventZ helpen graag om de Kerst Carrousel te vullen en voor alle medewerkers bijzonder te maken.

Positiviteit en optimisme

De buitenste doos wordt voorzien van de magische QR-code, die 10 dagen te scannen is. De Carrousel zorgt ervoor dat er iedere keer dat er gescand wordt een andere video getoond wordt. Het is een actie die gedragen wordt door de bedrijfsleiding en de personeelsvereniging. Door samen op te trekken ontstaat er intern een sterke(re) band. Iedereen doet mee. Ook je omgeving deelt mee met de positieve vibe die het bedrijf of de instelling wil overbrengen. Dat kan bijvoorbeeld door de cadeautjes in het kerstpakket te kopen bij lokale ondernemers.

Hoe pakken we dat aan?

Enkele dagen voor kerst ontvangt men het verzegelde kerstpakket. Men kan de gepersonaliseerde doos meenemen of thuisbezorgen. Er zit een sticker op met de volgende tekst: Scan deze code, open het kerstpakket en word 10 dagen achtereen verrast. Bij het scannen van de QR-code met de smartphone wordt de eerste digitale boodschap geactiveerd. Dat is de start van meerdere dagen vol verrassingen. Dus elke dag een verrassende videoboodschap van directie of management, een BN’er, een artiest of gewoon de kerstman …. Samen met EventZ wordt een keuze gemaakt uit een groot aanbod van tunes, words & entertainment. In de laatste video ontvang je de wensen voor een goed en gezond 2021. Voor iedereen een onvergetelijke kerst!

Of toch in het nieuwe jaar?

Dán is de Nieuwjaar Carrousel, in de volksmond ook wel de Kickoff Carrousel iets voor jullie. Iedereen ontvangt begin januari de magische QR-code. Deze kan op een fles champagne staan of op de gepersonaliseerde Happy New Year-kaart. ‘Scan 10 dagen lang dagelijks deze code met je telefoon en word telkens verrast met kleurrijke feelgood videoboodschappen. Ook hier weer tien dagen lang een glimlach bij je collega’s!

De nieuwjaar speech in een modern jasje

De directeur met een resumé van het afgelopen jaar, de salesmanager die de targets stelt voor 2021, een opsomming van afgeronde projecten en projecten die op stapel staan, nieuwe collega's welkom heten, vestigingen onderling verbinden, de meerjarenvisie communiceren? Het kan allemaal met onze Kickoff Carrousel.

Wil jij ook de Kerst Carrousel of de Kickoff Carrousel voor jouw collega’s?
Neem dan contact op met EventZ of kijk op de websites kerstcarrousel.nl en kickoffcarrousel.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!