Back Back Nieuws

Ticketscript benoemt Duco Smit als Country Director Nederland

11 november 2014
Ticketscript, Europees marktleider in self-service ticketing software, benoemt Duco Smit als Country Director Nederland. De benoeming is onderdeel van de snelle groei van ticketscript. Smit stuurt in deze nieuw opgezette functie de commerciële  afdelingen aan en is verantwoordelijk voor het beheer en verder uitbouwen van het klantportfolio.

Carrière 
Smit is sinds 2007 werkzaam voor ticketscript en is daarmee de eerste medewerker die is aangenomen door de oprichters. In deze periode heeft hij verschillende commerciële functies doorlopen en een gedegen track record opgebouwd. Zo heeft hij onder meer een belangrijke rol gespeeld in de huidige samenwerking met  klanten als UDC, de Verzamelaarsjaarbeurs, Groezrock en Q-music.

Snelle groei
De benoeming van Smit komt in een tijd van snelle groei. Eerder dit jaar heeft het bedrijf een investering aangekondigd  van 7 miljoen GBP (9 miljoen Euro) van het prestigieuze Londense FF&P Private Equity. De investering past in het streven van ticketscript om internationaal verder uit te breiden. De afgelopen jaren zijn er via ticketscript meer dan 14 miljoen kaarten verkocht voor meer dan 80.000 evenementen.

'We zijn zeer verheugd met de benoeming van Smit tot Country Director Benelux',aldus Frans Jonker, CEO ticketscript. 'Duco kent  ticketscript in al zijn facetten van binnenuit en dat is cruciaal voor de snelle groei die het bedrijf nu doormaakt.' 

Smit vult aan 'Onder andere door continue innovatie is ticketscript gegroeid van 4 naar ruim 100 medewerkers en 5 internationale vestigingen. Ik ben er trots op vanaf het begin onderdeel te zijn van deze groei. In mijn nieuwe rol ga ik de commerciële afdelingen, bestaande uit sales en account management, gezamenlijk aansturen om nog meer slagkracht te creëren binnen de huidige en nieuwe markten waarin ticketscript opereert.'

Foto: Tomek Dersu Aaron Whitfield

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!