Back Back Nieuws

Tickets ANNE te koop in Van Gogh Museumshop dankzij samenwerking met Theater Amsterdam

07 maart 2015
Vanaf afgelopen donderdag kunnen (buitenlandse) theaterliefhebbers direct tickets kopen voor de voorstelling ANNE in het Van Gogh Museumshop. In de winkel aan het Museumplein - en niet de winkel in het Van Gogh Museum - zijn ook het wereldberoemde boek Het Achterhuis, het scriptboek en andere merchandise van de voorstelling ANNE te koop.

Uniek vertaalsysteem ANNE
ANNE is de eerste theatervoorstelling over Anne Frank die is gebaseerd op alle versies van haar dagboeken, zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie. 
Met het unieke vertaalsysteem zijn we als enige theatervoorstelling in Nederland geschikt voor de buitenlandse bezoeker. De (inter)nationale bezoeker kan kiezen tussen een vertaling in tekst, audio of synopsis van een scène. Ook is een combinatie mogelijk van tekst en audio. Op elk gewenst moment kan de bezoeker tijdens de voorstelling zijn wensen aanpassen. Het systeem omvat een tablet die naast de theaterstoel is bevestigd en kan kosteloos worden gebruikt. Reserveren kan op de dag zelf via theateramsterdam.nl of 0900 0322 (45 cpm). Het systeem is in acht talen beschikbaar zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Portugees en Nederlands. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!