Back Back Nieuws

Thema Helder Fondsevent: IN BEWEGING

25 september 2009
De tweede editie van Helder Fondsevent vindt maandag 28 september plaats in de Fabrique in Utrecht. Het evenement richt zich exclusief op de beleggingsprofessional. Het thema is dit jaar IN BEWEGING, inspelend op de ontwikkelingen in de financiële industrie.

Sinds de eerste editie van Helder Fondsevent in 2008 is er veel gebeurd. De financiële wereld is volop in beweging, veranderd en vernieuwd. Tijdens Helder Fondsevent 2009 discussieert dagvoorzitter Jeroen Smit, schrijver van onder andere bestseller ‘de Prooi’, hierover met verschillende toonaangevende (inter-) nationale managers uit de beleggingsfondsenindustrie en de Nederlandse banken.

In twee interactieve sessies praat Jeroen Smit over trends en strategieën in fondsbeleggen en de relatie tussen de klant en adviseur. Deelnemers zijn onder meer Charles Payne, Head of Equity Product Management van Fidelity, Nicolas Faller, member Board BNP Paribas Investment Partners, Andius Teijgeler, Hoofd Marketing & Sales ABN AMRO NL en Jan Straatman, CIO van ING Investment Management.

Keynote spreker is Adjiedj Bakas, trendwatcher en schrijver van de boeken ‘Beyond the Crisis’ en ‘The Future of Finance’. Hij geeft zijn visie op de bewegingen in de financiële industrie en de belangrijke ontwikkelingen hier binnen. De beleggingsprofessionals krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan vakinhoudelijke en praktijkgerichte masterclasses. Deze worden verzorgd door kopstukken uit de beleggingsfondsenindustrie, waaronder Pieter Wind van ING Investment Management, Wouter Weijand van BNP Paribas Investment Partners, Adam Matthews van J.P.Morgan Asset Management, Sandor Steverink en Arnold Gast van Delta Lloyd, Bob Hendriks en Phil Michels van BlackRock, Kommer van Trigt van Robeco en Charles Payne van Fidelity.

In interactieve sessies van ongeveer 45 minuten zullen onderwerpen behandeld worden zoals: Absolute return strategieën, inflatie, dividend beleggen, actief versus passief beleggen en leerpunten uit de crisis. Helder Fondsevent is een initiatief van de Stichting Kennis Beleggingsfondsen en wordt mogelijk gemaakt door BlackRock, Fidelity, J.P. Morgan Asset Management, BNP Paribas Investment Partners, Delta Lloyd, ING Investment Management en Robeco.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!