Back Back Nieuws

Theater Orpheus epicentrum start Giro

26 april 2016
Met een groot opgezet festival, een uitverkocht business-event en een heus media-spektakel wordt Theater Orpheus op 6 mei hét kloppende hart van de Giro. Niet alleen RTV Gelderland, maar ook Radio 1 zal – met een speciaal programma van de NOS – de hele dag live uitzenden vanaf het festivalterrein.

Uitverkocht businessevent in Italiaanse sferen
De laatste kaarten voor het Businessevent zijn over de toonbank gegaan; met negen bedrijven en meer dan 350 gasten is het Netwerkpaviljoen in Orpheus uitverkocht. De gasten genieten tijdens de Grande Partenza van een all inclusive programma; een grote overdekte tribune en live verslag van oud-wielrenners Hennie Kuiper en Henk Lubberding. Pizza’s, prosecco en Italiaanse muziek zullen uiteraard niet ontbreken.

Festival di Giro
Openbaar toegankelijk is het festivalterrein vóór Theater Orpheus, dat in samenwerking met Tim Koldenhof Producties wordt gerealiseerd. Tijdens het Festival di Giro, dat direct aan het parcours vlakbij de finish ligt is er - naast kijken naar de renners - nog veel meer doen. Er staat een groot scherm om niets te missen en er zijn verschillende activiteiten en optredens, diverse foodtrucks en heerlijke drankjes.

Live uitzendingen
Met al deze activiteiten is Orpheus voor Omroep Gelderland en NOS op Radio 1 de perfecte plek om verslag te doen van de Grande Partenza. Radio Gelderland is de gehele dag aanwezig, de live uitzending van TV Gelderland - met Leontien van Moorsel - wordt tussen 17:20 en 18:00 uur uitgezonden.  Radio 1 zal de tussen 12:00 en 18:30 uur een speciaal programma uitzenden dat wordt verzorgd door NOS Sport. Meerdere presentatoren – waaronder Eric Corton – zullen de gehele dag live radioverslag verzorgen vanaf het festivalterrein.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!