Back Back Nieuws

Theater & Congres Orpheus trakteert voor vijftigste verjaardag

02 maart 2015
Orpheus bestaat op 12 maart precies 50 jaar. Een periode waarin Orpheus is uitgegroeid tot een modern theater, met een landelijke functie voor de congres- en evenementenbranche. Dit wordt natuurlijk gevierd! Onder andere met een feestelijke relatieavond, een groots theaterfestival en een mooie kortingsaanbieding.

De meest inspirerende theater- en congreslocatie van Midden-Nederland bestaat op 12 maart precies 50 jaar. In 1965 opende Theater & Congres Orpheus zijn deuren met een uitvoering van Tsjaikovski’s Zwanenmeer. Orpheus is één van de eerste theaters van Nederland die speciaal ontworpen is voor bijzondere en inspirerende zakelijke evenementen. Door de jaren heen heeft de locatie vele organisaties mogen ontvangen in Apeldoorn en een diversiteit aan evenementen en bijeenkomsten georganiseerd; van congressen tot jubileumvieringen en van intieme diners op het toneel tot grootschalige personeelsfeesten door het hele pand.

Presentjes
Een halve eeuw congressen en evenementen in een inspirerende theaterambiance; dat wordt natuurlijk gevierd! Op 12 maart wordt er een relatieavond georganiseerd bij de spetterende voorstelling Magic of Motown en op 13 maart wordt het Ondernemerspodium gelanceerd; een ontmoetingsplek/netwerkclub waar cultuur en ondernemerschap samenkomen. Orpheus presenteert daarnaast in het pand een bijzondere jubileumexpositie van een veertigtal Apeldoornse kunstenaars, die werken maakten met als thema Orpheus, theater & inspiratie.

Wilt u het 50-jarig jubileum van deze congreslocatie meevieren? Lees meer hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!