Paaspop AcademyPaaspop Academy
Back Back Nieuws

Terug naar de schoolbanken tijdens Paaspop

12 april 2017

Ben jij al beïnvloed door je omgeving om aanstaande vrijdag de vijfde editie van Paaspop Academy te komen bezoeken? Goede vrijdag begint op het festivalterrein van Paaspop met een leerzame middag, waarna er tot en met zondag gefeest zal worden. De Paaspop Academy zal volledig in het teken staan van het thema 'Onder Invloed?!', waarover vanuit verschillende invalshoeken gediscussieerd zal worden.

Tijdens de Paaspop Academy zal er gekeken worden naar de invloed van nieuwe media op festivals. Waarom gaat de nieuwe generatie festivalbezoeker naar een bepaald festival? Komen de bezoekers nog puur voor de muziek of zijn er andere factoren die de doelgroep beïnvloeden? Kortom, hoe ziet de toekomstige festivalbezoeker eruit?

Programma

De middag begint met een terugblik op de onderwerpen die de afgelopen vijf jaar op de Paaspop Academy aan bod zijn gekomen. Hierbij zal er gekeken worden naar de ontwikkelingen die zich in de afgelopen vijf jaar hebben voorgedaan. Vervolgens zal Aart Bontekoning iets gaan vertellen over de verschillen en veranderingen van generaties. Ook zal Floris Nool gaan uitleggen wat voor gedrag de huidige festivalbezoekers tonen en hoe zij het beste te benaderen zijn.

Vervolgens zullen vijf professionals met elkaar de discussie aangaan met betrekking tot verschillende stellingen. Dit onder begeleiding van Maarten van Hooft. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats.

Het volledige tijdschema van de Paaspop Academy ziet er als volgt uit:

12:00-12:25 Inloop
12:25-12:30 Introductie door Maarten van Hooft

12:30-13:00 Wetenschapper, Aart Bontekoning (generatiekloofspecialist)
13:00-13:20 Werkveldspecialist, Floris Nool (CRM & Analytics Ticketmaster)

13:30-14:00 Pauze

14:00-15:00 Paneldiscussie
15:00-16:00 Netwerkborrel

Aanmelden

Ben je benieuwd hoe een dag Paaspop Academy eruit ziet en welke sfeer dit met zich mee brengt? Bekijk dan vooral de aftermovie van afgelopen jaar via de Facebookpagina en andere kanalen van Paaspop Academy.

Aanmelden kan gemakkelijk via de website of via e-mail.

 

Foto: Max Kneefel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!