Back Back Nieuws

Terug in de tijd met Deja Vu in De Kuip

08 maart 2012
De 13e editie van Deja Vu in De Kuip vindt op zaterdag 21 april plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord. De glitterjurken, discoballen en afro pruiken vliegen vrolijk in het rond tijdens het discofeest Deja Vu. Mis het niet en dompel je in de Kuip samen met vrienden onder in de swingende jaren 70, 80, en 90!

 

Golden Wonder Boy

De show wordt gepresenteerd door Golden Wonder Boy, die er samen met zijn DJ Didi en de zingende Quick Silver Girls een sfeervol discofeest van maakt. Met hun jarenlange ervaring in de discoscène weten ze precies wat nodig is om een feestje te bouwen. Met originele vinylsingles en lp’s nemen ze je mee op een reis door de tijd. Alle grote hits passeren de revue.

 

Piano & Co

Meer of tussendoor zin in een spetterende pianoshow, waar je zelf nummers aan kunt vragen? Swing dan tijdens Deja Vu mee met Piano & Co en wie weet, misschien krijg jij wel jouw one minute of fame. Geen enkele show is hetzelfde bij deze improvisatietalenten, dus laat je ook dit keer weer verrassen door het muzikale spektakel.

 

Deja Vu Eetcafé

Van tevoren lekker ongedwongen een hapje eten kan in het Deja Vu Eetcafé. Vanaf 18.30 uur wordt een 3-gangen menu geserveerd in het Feyenoord Museum op de eerste etage van het Maasgebouw. Tijdens het diner komt iedereen bovendien al in de stemming, want voor live entertainment wordt gezorgd. Na het dessert kunnen de calorieën er weer afgedanst worden als om 21.00 uur het feest los barst.

 

Cadeautje

De Kuip bestaat in maart 75 jaar en wie jarig is, trakteert. Als cadeautje aan de feestgangers van Deja Vu verlaagt De Kuip de entreeprijs van € 28,50 naar € 24,50. De prijs van Deja Vu Eetcafé is vanwege het jubileum verlaagd van € 65,50 naar € 49,95. Kijk voor meer informatie op www.dejavuindekuip.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!