Back Back Nieuws

Terrein Discovery Valley op Beekse Bergen vernieuwd

29 april 2008
PartyCompany de Beekse bergen en Bettonville Sport & Trainingen hebben de handen ineen geslagen om het outdoor-terrein Discovery Valley nog veiliger en nog uitdagender te maken.

Discovery Valley is een veelzijdig terrein, gelegen in ‘het Brabantse Land’ te Hilvarenbeek. Met de combinatie van grote zandvlakten, een bosrijke omgeving, grasvelden en bijna 70 ha (zwem)water een indrukwekkend terrein. Bovendien wordt dit natuurdecor aangevuld met een optimale infrastructuur en accommodatie en douches, voldoende gratis parkeerfaciliteiten, toiletten en omkleedruimten voor de deelnemers.

Op het terrein heeft Bettonville een aantal obstakels gebouwd waarvan tijdens het 4x4 terreinrijden optimaal gebruik kan worden gemaakt. Er is een spectaculaire waterdoorwading met een lengte van tien meter, een schuine helling en een speciale wip. Daarnaast zijn de bestaande heuvels opnieuw ingericht. Het terrein en de obstakels voldoen volledig aan de nieuwste veiligheidseisen waardoor het terrein geschikt is voor verschillende soorten outdoor-events.

Het terrein is een thuisbasis voor de 4x4-events van Bettonville. Alle obstakels zijn geschikt voor zowel de Land Rovers als de Hummers. Door de nieuwe inrichting van het terrein zijn naar eigen zeggen de events nu nog uitdagender zonder dat de veiligheid in gevaar komt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!