Back Back Nieuws

Tennis Classics georganiseerd door VanderLOO

09 oktober 2008
Van 2 tot en met 5 oktober vonden in Eindhoven opnieuw de Tennis Classics plaats. Het evenement van Paul Haarhuis en Jacco Eltingh had voor deze editie in AFAS een nieuwe hoofdsponsor. "AFAS kwam met verfrissende en nieuwe ideeën die nog meer elan aan het evenement gaven," aldus de organisatie.

VanderLOO party & business events tekende wederom voor de gehele sfeerinrichting van het VIP-dorp dat was ondergebracht in een mega-paviljoencomplex. Geheel volgens de filosofie van Gertjan van der Loo werden de hospitality units open en transparant uitgevoerd met veel aandacht voor de identiteit van de sponsors.


"Om de druk van de gelijktijdigheid goed aan te kunnen koos VanderLOO verder voor een buffetrestaurant, maar dan wel één waarin een trendy setting een optimale kwaliteit geboden kan worden."

De AFAS Tennis Classics editie 2008 werd gewonnen door de oude (doch nog zeer fitte) rot Richard Krajicek. Maar hij was niet de enige winnaar van dit evenement. AFAS als hoofdsponsor, Eltingh Haarhuis Tennis en Events en VanderLOO party & business events voelden zich als betrouwbare partners-in-business evenzeer de winnaar van een mooi evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!