ten Kate flowers & decorations ontvangt predicaat Hofleverancierten Kate flowers & decorations ontvangt predicaat Hofleverancier
Back Back Nieuws

ten Kate flowers & decorations ontvangt predicaat Hofleverancier

25 juni 2021

ten Kate flowers & decorations heeft vanaf 24 juni het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. In het bijzijn van een select gezelschap, waaronder de commissaris van Koning van de provincie Overijssel de heer Heidema hebben Tom en Suzan Hutten, als eigenaren, deze mooie onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Dit predicaat wordt toegekend aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn evenals de onderneming zelf. Ook moet de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf duidelijk zijn.

Mooie bekroning

Afgelopen september bestond ten Kate flowers & decorations 125 jaar. Hutten zag de erkenning dan ook als een mooie bekroning op 125 jaar ten Kate Semperflorens (ten Kate altijd bloeiend). Maar ook als een soort afscheid. Als COVID-19 geen roet in het eten had gegooid waren Hutten en zijn vrouw in september teruggetreden als directeur en hadden het bedrijf dan overgedragen aan zoon Bastiaan en schoondochter Barbara. Een echt familiebedrijf want ook dochter Joachime is werkzaam onder de vleugels van vader.

Nederland en daarbuiten

Dat ten Kate deze erkenning verdient mag duidelijk zijn. Zij behoort tot de oudste bloemisten van Deventer en heeft door de jaren heen, vooral de laatste 35 jaar zijn vleugels enorm gespreid over Nederland en enkele malen per jaar zelfs daarbuiten. De klantenkring van de bloemwinkel is groots, helemaal in maand oktober, november en december komen de klanten van ver buiten de regio. Ten Kate verrast haar klanten in deze periode elk jaar weer met de meest betoverende kerstwinkel van Oost-Nederland. De andere tak van het bedrijf, onder de vleugels van Hutten, is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van evenementendecoratie met groen, bloem en meubilair. Kleine- en grote evenementen, nationaal en internationaal niets is te gek. Ten Kate weet haar opdrachtgever en diens gasten altijd weer te verrassen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!