Temptation Rosanna en Niels sterren van KamaSutrA Beurs in JaarbeursTemptation Rosanna en Niels sterren van KamaSutrA Beurs in Jaarbeurs
Back Back Nieuws

Temptation Rosanna en Niels sterren van KamaSutrA Beurs in Jaarbeurs

01 september 2022

Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden – bekend van Temptation Island – hebben geen relatie meer. Maar dat weerhoudt het stel er niet van om samen deel te nemen aan de KamaSutrA beurs die van donderdag 22 tot en met zondag 25 september plaats vindt in Jaarbeurs Utrecht. Ze delen al langer hun erotische escapades via online platforms als Fancentro en Only Fans. Nu komt daar de KamaSutrA beurs bij. KamaSutrA is de grootste erotische lifestyle beurs van Europa. Er komen meer dan 15.000 mensen op af.

‘Ik ken het evenement goed’, zegt Rosanna. De realityster haalde de afgelopen jaren vaak het nieuws. Met cosmetische ingrepen en relatieperikelen met Niels van der Zanden. Daar is ze duidelijk over. ‘Wij hebben geen relatie meer. Maar we maken wel samen erotische content en die delen we online.’ Met immens succes. De accounts van het stel behoren tot de grootste ter wereld. Op Instagram heeft ze bijna 560.000 volgers. Rosanna is er trots op. ‘Wij kennen bijna geen grenzen. Wat de wereld ervan vindt interesseert me niet. Ik verdien er geld mee.’ Niels deelt die mening.  ‘Iedereen heeft een oordeel over ons en wat we doen. Ondertussen wordt onze content massaal bekeken. Er is dus heel veel vraag naar. Ik verwacht dat er ook commotie ontstaat over het feit dat we nu naar KamaSutrA komen. Dat is dan maar zo. Wij vinden het leuk en fans krijgen de mogelijkheid om ons live te ontmoeten. Daar gaat het voor ons om.’

KamaSutrA beurs

De KamaSutrA beurs is het grootste erotische lifestyle evenement van Europa. De afgelopen jaren was het evenement – als gevolg van corona – van het toneel verdwenen. Aan die stilte komt nu een einde. De comebackeditie van het evenement – van donderdag 22 tot en met zondag 25 september in de Jaarbeurs – is de grootste die ooit heeft plaatsgevonden. Alle vertrouwde attracties die het evenement groot hebben gemaakt, komen terug.

 

Rosanna en Niels zijn aanwezig op de beurs van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september. Meet & greets kunnen op de genoemde dagen – op basis van beschikbaarheid – op locatie worden gereserveerd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!