Temple of Love: het eerste online festival op het gebied van liefde, relaties en erotiekTemple of Love: het eerste online festival op het gebied van liefde, relaties en erotiek
Back Back Nieuws

Temple of Love: het eerste online festival op het gebied van liefde, relaties en erotiek

01 april 2021

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of love. Een online belevenis waar alles op het gebied van liefde, relaties en erotiek samenkomt. Spraakmakende onderdelen zoals Temple of Knowledge, Pleasure Fountain, Cellar of Darkness, Mystic Market en Garden of Love zorgen voor een goede mix van entertainment, lezingen, workshops, ontmoetingen en spannende aanbiedingen. The Temple of Love wordt georganiseerd door LiveCommunity, expert op het gebied van online en hybride events.

Digitaal rondwandelen over 3D festivalterrein

Met Temple of Love streeft de organisatie naar een beleving alsof je er in het echt bij bent. Een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met de diverse kanten van liefde, relaties en erotiek. ‘In de Temple of Love kijk je ogen uit en wandel je digitaal rond over een spannend 3D-festivalterrein. Zo beweeg je je virtueel van ontmoetingsplein The Garden of Love naar de Erotic Cinema en van een Tantra-workshop naar de quiz in de Love Lobby’, laat Nicole Babay van LiveCommunity namens de organisatie weten. ‘Sinds het begin van de coronacrisis hebben wij met LiveCommunity impactvolle digitale events tot onze missie gemaakt. Door interactie centraal te stellen, goede content te maken en veel aandacht te besteden aan het design, maakt het dat je je prettig voelt in een digitale wereld’, vult ze aan.

Beleven en leren 

Op het virtuele festivalterrein zijn twee podia waar de bezoekers gesprekken kunnen bijwonen en zich kunnen laten inspireren door een keur aan sprekers. Zo gaan seksuologe Eveline Stallaart en Audrey van Ham, CEO van Christine le Duc, met elkaar in gesprek over de impact van de maatregelen van COVID-19 op het liefdesleven. Psychiater Bram Bakker bespreekt tijdens het event onder meer dat intimiteit en seks niet hetzelfde zijn. Seksuologe Astrid Kremers gaat verder in op seksueel plezier alleen en/of met anderen. Theoloog Frank Bosman gaat in gesprek met psycholoog Sjanett de Geus en relatietherapeut Rhea Darens over monogamie, polyamorie en open relaties. Naast lezingen zijn er verschillende workshops en masterclasses op het gebied van liefde, relaties en erotiek.

Tickets

Temple of Love wordt online gehouden op zaterdag 1 mei 2021, van 20:00 - 00:00 uur. Kaarten zijn vooraf te bestellen via www.templeoflove.nl. Om deel te nemen aan de Temple of Love moet je 18 jaar of ouder zijn.

Over LiveCommunity

LiveCommunity Events is expert in online en hybride events en voorloper in het tastbaar maken van virtuele evenementen. LiveCommunity staat garant voor complete of gedeeltelijke ontzorging van virtuele evenementen. Meer informatie is te vinden op www.livecommunity.nl

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!