Tegelijkertijd 50+ Van der Valk hotels inzetten?Tegelijkertijd 50+ Van der Valk hotels inzetten?
Back Back Locaties

Tegelijkertijd 50+ Van der Valk hotels inzetten?

26 november 2020

Wil je meer fysieke gasten live bij elkaar brengen op meerdere locaties? Dan biedt het Hybride Multi Location-pakket van Van der Valk uitkomst. Hiermee is het mogelijk om meer dan 50 Van der Valk hotels, die allemaal verbonden zijn met dezelfde livestream, tegelijkertijd in te zetten tijdens jouw evenement. Ideaal als medewerkers, klanten en vestigingen verspreid zijn over Nederland of zelfs de gehele Benelux.

Kracht van fysieke ontmoeting

Van der Valk weet dat er niets gaat boven de kracht van een fysieke ontmoeting en dat het de komende maanden belangrijker is dan ooit, dat organisaties en medewerkers ‘live’ met elkaar in contact treden en blijven.

  • Tegelijkertijd 50+ Van der Valk hotels inzetten?

Met 50 Van der Valk hotels - samen goed voor honderden zalen verspreid over Nederland en de rest van de Benelux - is er altijd wel een bij jou in de buurt. Met deze kaart bieden wij snel en overzichtelijk de hotels waaruit je kunt kiezen voor je volgende hybride evenement. Je kunt ieder soort evenement ombuigen naar de Hybride Multi Location-variant. Denk aan: congressen, seminars, relatie-evenementen, trainingen, kick-off meetings, beurzen, productpresentaties, roadshows en dealerdagen.

Eén contactpersoon voor alle hotels

Met een team van eventspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van hybride Evenementen, wordt de rode loper zowel offline als online uitgerold. Zij zorgen ervoor dat je doelstellingen worden vertaald naar een online en offline programma met interactie tussen gasten op locatie en de hotels onderling. Denk aan verschillende netwerkmomenten en workshops, maar ook leuke ijsbrekers die kunnen worden ingezet. Voor meer inspiratie over ijsbrekers: download hier de whitepaper.

Ideaal als nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om fysiek samen te komen met medewerkers of klanten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en te proosten op de start van een nieuwe (zakelijke) periode. Jullie nieuwjaarsevent kan volledig naar wens worden samengesteld uit allerlei spraakmakende onderdelen, zoals een optreden of een visueel jaaroverzicht gecreëerd door een zandkunstenaar, en vervolgens via een livestream bij alle hotels wordt ‘afgeleverd’. Maar denk ook aan een nieuwjaarsquiz of een ‘borrelbox’ voor de gasten die vanuit huis of een andere externe locaties meekijken. Ideeën genoeg!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!