Back Back Nieuws

Technologiedag Genootschap; toepasbaarheid en privacy uitgangspunten

18 augustus 2011
Nieuwe media, technologische ontwikkelingen, social media… iedereen (s)preekt er over en iedereen heeft het gevoel dat er iets mee ‘moet’. Maar is dit eigenlijk wel zo en zo ja, wat moeten we er dan eigenlijk mee?

Privacy
Het Genootschap voor Eventmanagers volgt de ontwikkelingen kritisch met het oog op toepasbaarheid voor evenementen. 'Daarbij houden we de privacy van de genodigden voor evenementen goed in de gaten,' aldus Leon Kruitwagen, voorzitter van het Genootschap.

Technologiedag op 8 september
Op 8 september presenteren vooraanstaande ondernemingen hun nieuwe technologische - én naar idee van het Genootschap voor evenementen praktisch toepasbare – ontwikkelingen. 'Je krijgt in één bijeenkomst een overzicht van wat er aan relevante nieuwe onderwerpen op technologisch gebied spelen.' Aanwezige bedrijven zijn onder andere Triqle Event Intelligence, Twoppy, 4net interactive en Event Assist.

Internettijdperk
Mr. Ir. Arnoud Engelfriet (ICT-jurist, gespecialiseerd in internetrecht, waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt) zal een lezing verzorgen over Privacy in het internettijdperk.

Social Media 1.0
Gerrit Heijkoop van Triqle Event Intelligence zal voorafgaand aan de bijeenkomst een inleiding houden over ‘Social Media 1.0’. Door zijn inleiding worden de aanwezigen in 20 minuten vertrouwd gemaakt met de (on)mogelijkheden van Twitter, Facebook en andere kanalen.

Wie, wat waar?
De bijeenkomst vindt plaats in het toonaangevende centrum van technologische ontwikkeling namelijk Space Expo te Noordwijk. Voor meer informatie: eventmanagers.nl. Geinteresseerde eventmanagers kunnen contact opnemen via: info@eventmanagers.nl of 070-3626259.

Bron afbeelding: industrialsocialmedia.wordpress.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!