Teambuilden bij werk- en vergaderlocatie HofclubTeambuilden bij werk- en vergaderlocatie Hofclub
Back Back Nieuws

Teambuilden bij werk- en vergaderlocatie Hofclub

07 februari 2018

Hofclub Werken & Vergaderen biedt vanaf nu ook teambuilding activiteiten aan. Steeds meer organisaties krijgen de behoefte om samen met haar medewerkers de onderlinge banden te verstevigen. Door dit professioneel aan te pakken is de kans van slagen zeer groot.

‘De vraag naar teambuilding activiteiten trekt enorm aan en daar springen we op in’, aldus de trotse locatiemanager Judith Evraets. In samenwerking met diverse ervaren partners biedt de Hofclub Werken & Vergaderen een brandweersurvival, een workshop zakelijk kledingadvies en een programma Insight Discovery aan. 'We bieden bewust drie totaal verschillende teambuildingactiviteiten aan zodat we een passend aanbod hebben voor onze klanten’, laat de enthousiaste locatiemanager weten. ‘Bij de brandweersurvival smeed je binnen één middag een hecht team door samen een duidelijk probleem op te lossen. Hoe kom je over? Bij Just Your Style ontdek je hoe je jezelf kunt versterken bij de kledingadvies workshop. Teambuilding activiteit Insight Discovery geeft inzicht in het eigen gedrag en de impact ervan op anderen, het stelt je in staat een hogere persoonlijke effectiviteit te bereiken in de interactie en samenwerking met anderen.

Hofclub Werken & Vergaderen

De sfeervolle werk-, en vergaderlocatie aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden startte eind 2014 met (flex)werkplekken. De afgelopen jaren zijn hier compleet ingerichte kantoorunits aan toegevoegd wat resulteert in tevreden huurders die ook gebruik maken van de all- in faciliteiten. Hofclub Werken & Vergaderen telt op dit moment 7 tevreden vaste huurders en een flink aantal flexwerkers. Er is momenteel 1 kantoorunit beschikbaar voor verhuur en er is altijd ruimte voor flexwerken.

De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle meetings, trainingen en presentaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!