Team Van Rossum Woerden is het Leukste Horecateam Team Van Rossum Woerden is het Leukste Horecateam
Back Back Nieuws

Team Van Rossum Woerden is het Leukste Horecateam

11 november 2022

De finale van de verkiezing ‘het leukste horecateam van Nederland 2022’ vond plaats op 8 november tijdens de GastvrijheidsTOP in Hilversum. Uit tientallen inzendingen selecteerden juryleden Patrick Treichl en Milo Berlin drie finalisten. Deze finalisten moesten een pitch voorbereiden om de rest van de GastvrijheidsTOP bezoekers te overtuigen waarom zij het leukste team van Nederland zijn.

Op basis van de jurybeoordeling, aanmelding, vooronderzoek en stemmen van de bezoekers is er een winnaar geselecteerd. Na een dag vol spanning, workshops en inspiratiesessies kwam de jury eindelijk met de verlossende woorden: Het team van Van Rossum is officieel het leukste horecateam van 2022. 

Leuke team-eigenschappen

Maar wat maakt het team van Van Rossum nou het leukste horecateam van Nederland? ‘Voor ons is een positieve werksfeer erg belangrijk. Elke medewerker binnen ons team is betrokken bij het bedrijf en hecht veel waarde aan samenwerken, training en (persoonlijke) ontwikkeling. Onze werkwijze? Werken met veel plezier en aandacht voor elkaar.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!