Back Back Nieuws

Team Discovery: learning by doing

13 november 2015
Je collega's en hun kwaliteiten beter leren kennen via ludieke opdrachten. Dat is, in een notendop, de essentie van Team Discovery van PBN. Team Discovery is een trainingsprogramma, waarbij je leert door te doen. Dat gebeurt aan de hand van activiteiten, die demonstreren hoe mensen in hun bedrijf gewend zijn te werken. De opdrachten geven een reflectie op ieders gedrag; ze onthullen ieders kwaliteiten. Wie neemt initiatief, wie is creatief, hoe wordt er gecommuniceerd, wie zet de puntjes op de i en wie zorgt dat de deadline wordt behaald? Begeleiders analyseren en evalueren de manier van samenwerken binnen de groep en stellen verbeterpunten op.

Werk Kosten Regeling-proof
De opdrachten zijn kort en krachtig en zijn alleen uitvoerbaar als iedereen de handen uit de mouwen steekt. Team Discovery neemt een dag(deel) in beslag en is direct toe te passen voor zowel kleine als grote groepen. Het trainingsconcept is WKR-proof; het geeft deelnemers een inzicht in de sterke punten van hun collega's en daar heeft men op de werkvloer profijt van. Team Discovery heeft z'n effectiviteit in de praktijk bewezen bij een groot aantal A-merken in binnen- en buitenland. 

Verschillende settings
Team Discovery is mogelijk op alle locaties van PBN. Zoals op Forteiland IJmuiden, een verdedigingswerk uit 1885, compleet met koepelzaal, muurschilderingen, labyrint en bunkers. Of bij strandpaviljoen Nova Zembla, een paviljoen aan het Kennemermeer met eigen privé-strand, dichtbij Amsterdam, maar ver weg van de stadse drukte. Meer avontuurlijke en spannende Team Discovery's zijn mogelijk in Adventure Hill, een ruim opgezette locatie van PBN in de Belgische Ardennen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!