Back Back Nieuws

Team achter Reizende Sterren boek ontwikkelt streetfood app

21 april 2015
Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App gelanceerd. De app geeft een overzicht van foodtruckfestivals, Nederlandse streetfood ondernemers, foodtrucks en andere vormen van mobiele keukens. Ook kunnen gebruikers zien waar foodtrucks zich bevinden in de stad op een plattegrond.

Timing
De app komt op het juiste moment, aangezien steeds meer gemeentes de regels voor foodtrucks gaan versoepelen. Zo wil de gemeente Rotterdam nog deze zomer starten met het plan om de diversiteit te vergroten in het foodtruckaanbod in de stad. Met de lancering van de app en de kick-off van TREK wordt het foodtruckfestivalseizoen officieel geopend. 
   
Reizende Sterren
Het in mei 2014 gelanceerde boek Reizende Sterren heeft foodtruck ondernemers letterlijk op de kaart gezet. 'Reizende Sterren fungeert als ‘storyteller’, het biedt streetfood ondernemers een podium via verschillende kanalen en  is inmiddels meer dan alleen een boek over karrende keukens en smaaknomaden. Het is een lifestyle, een community, een podium voor creatieve, gepassioneerde ondernemers, een platform,' aldus het Reizende Sterren team. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!