Back Back Nieuws

TDG organiseert opening Technology Center cacaogigant

12 februari 2016
Royal Duyvis Wiener heeft het 130-jarig bestaan en de opening van haar 2000 m² grote Technology Center in Koog aan de Zaan gevierd met drie events: de officiële opening voor nationale en internationale relaties, een Open Huis voor belangstellenden en een ontvangst voor medewerkers en familie. TDG verzorgde de totaalorganisatie van de drie events, die plaatsvonden op donderdag 28 en vrijdag 29 januari. Het eventbedrijf uit Ammerzoden heeft al jarenlang een duurzame relatie met de wereldmarktleider op het gebied van cacao- en chocoladeverwerking.
 
Enorme choco sleutel
Het jubileum en vooral het nieuwe Technology Center trok veel belangstellenden, die zich hadden aangemeld via een speciale event website. In een omvangrijk tentencomplex heette Mirjam van Dijk, CEO van Royal Duyvis Wiener, de 500 (inter)nationale relaties welkom. Ook waren er toespraken van de burgemeester van Zaanstad, Geke Faber, en van astronaut André Kuipers, die inging op de innovaties en technologieën van het nieuwe gebouw. Vervolgens opende de astronaut het state-of-the-art Technology Center door een meterslange chocolade sleutel in een groot chocolade slot te steken. Muziek en diverse special effects ondersteunden het officiële openingsmoment.
 
Aansluitend waren er rondleidingen in kleine groepjes door het fonkelnieuwe Technology Center, de fabriek en het kantoor, dat een facelift had ondergaan. De gasten werden tijdens de rondleiding verrast met allerlei demonstraties. Tijdens de afsluitende cocktailparty genoten de gasten van een walking dinner en van entertainment: onder meer Willy Wonka (een bekend personage uit Sjakie en de chocoladefabriek) maakte zijn opwachting, samen met zijn onafscheidelijke Oempa Loempa's. Na afloop kregen de gasten een goody bag mee met allerlei chocolade producten en een boek over chocolade.
 
Dag twee
Het Open Huis de volgende dag trok in drie uur tijd ruim 2000 belangstellenden. 's Avonds was er een ontvangst voor 400 medewerkers, partners en kinderen. Ook deze tweede dag werd iedereen voorzien van heerlijk eten en drinken en werden er rondleidingen verzorgd. Naast de chocolade stand ups, Willy Wonka en de Oempa Loempa's was er de hele dag door divers entertainment voor jong en oud. In een fotostudio konden gasten op de foto in een setting van chocoladefabricage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!