Back Back Nieuws

Taste Models wint stand op vakbeurs MICE & Event

06 februari 2012
De afgelopen 2 weken werden relaties van beursorganisator BrancheContact en contacten van de wedstrijddeelnemers uitgenodigd, om op de website van de vakbeurs MICE & Event hun stem uit te brengen op een deelnemer met het meest innovatieve bedrijfsidee. De drie ‘starters’ met de meeste stemmen, wonnen een stand. Meer dan 1000 stemmen zijn er uitgebracht. Taste Models ontving bijna 30% van de stemmen en is daarmee één van de winnaars geworden.

 

Taste Models

Taste Models verzorgt een combinatie van exclusieve catering en entertainment: culinair entertainment. Het bedrijf heeft diverse mooie culinaire, mobiele concepten die los of als aanvulling op uw catering ingezet kunnen worden. Taste Models werkt met cupcakes, bonbons, champagnes en andere heerlijke producten, die a la minute en op originele wijze gepresenteerd worden door mooie, spontane meiden met een stralende lach. Ze zijn gekleed in veelal speciaal ontworpen jurkjes, met haarstyling & visagie in jaren '60-stijl. Taste Models onderscheidt zich onder andere door de styling, die altijd afgestemd is op het evenement. Daarnaast biedt Taste Models een aantal producten aan, die afgestemd kunnen worden aan uw bedrijfskleuren of thema.

 

MICE & Event

MICE & Event biedt haar bezoekers een uitgebalanceerd aanbod van (vernieuwende) exposanten met producten voor de invulling van een meeting, bedrijfsevenement, congres of incentivereis. De organisatie van MICE & Event is in handen van BrancheContact. Eerder deze week is bekend geworden dat het concept van BrancheContact, genomineerd is in de categorie ‘Beste beursconcept’ voor de Gouden Giraffe 2012. Bezoek gratis MICE & Event op 16 februari 2012 en kom kennis maken met Taste Models. Bestel nu uw toegangskaarten via de website.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!