Back Back Nieuws

Taste Models heeft nieuwe eyecatcher: De Haringparasol

03 juni 2014
Voor dit haringseizoen heeft Taste Models een nieuw foodconcept ontwikkelt: De Haringparasol. Deze parasol speelt in op een typisch Nederlandse traditie: het haring happen.

Dit presentatiemiddel zorgt voor interactie met en tussen de gasten tijdens een (bedrijfs)evenement. De compleet gestylde Haring Models – spontane, hoger opgeleide meiden (en jongens) met een stralende lach – zijn altijd in voor een praatje en voorzien de haring à la minute van uitjes en zuur naar wens van de gast. Je kunt onder de parasol gaan staan om een haring boven je hoofd te happen. Het is ook mogelijk de haring vanaf een bordje te nuttigen.

Culinair entertainment
Taste Models is een conceptontwikkelingsbureau, gespecialiseerd in culinair entertainment voor o.a. bedrijfsevenementen. De gestylde Taste Models, verwelkomen de gasten met hapjes en drankjes, die zij op een originele manier presenteren door middel van speciaal ontwikkelde mobiele presentatiemiddelen. De Taste Models zorgen voor een finishing touch aan de lekkernijen op locatie; op deze manier kunnen de gasten de hapjes en drankjes laten customizen naar hun eigen smaak. Het Cupcake Model presenteert bijvoorbeeld vanaf haar cupcakerok overheerlijke cakejes die ze ter plaatse decoreert, het Amuse Model voorziet amuses van je favoriete topping en het Candy Model stelt live een snoepzakje samen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!