Back Back Nieuws

Taste the Feeling in de Ziggo Dome

02 mei 2016
Coca-Cola is een nieuwe businesspartner van de Ziggo Dome. Het merk is geen onbekende voor de bezoekers van de Ziggo Dome: Coca-Cola is vanaf het begin betrokken bij de onderneming als horeca partner.

Naast Ziggo, Heineken, Randstad en LG behoort nu ook Coca-Cola tot het rijtje business partners van de Ziggo Dome. De komende drie jaar kunnen bezoekers wederom genieten van de frisdranken van het merk, waaronder de vertrouwde Coca-Cola, de calorievrije Coca-Cola Zero en Coca-Cola light, maar ook Fanta Orange, Fanta Cassis, Sprite, Nestea en Minute Maid.

De beleving
Daarnaast zal het merk de beleving in de Ziggo Dome versterken door het toevoegen van diverse permanente activaties in het gebouw, waarbij de pay-off Taste The Feeling het uitgangspunt is. Zo gaat de Ziggo Dome op korte termijn Coca-Cola Chill Out zones inrichten waar fans kunnen relaxen voorafgaand en na afloop van de concerten in de Ziggo Dome.

‘De Ziggo Dome is super trots dat wederom een A-merk zich heeft verbonden als partner aan de Ziggo Dome. Net als onze andere partners zullen zij bijdragen aan de optimale beleving van fans tijdens concerten. Taste The Feeling, de pay-off van Coca-Cola, sluit optimaal aan bij dat gevoel wat wij de bezoekers willen bieden. Samen gaan we die feeling intensiveren, zowel in de Ziggo Dome maar ook daarbuiten’, - Danny Damman, Directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome.

Perfecte combinatie
‘Vanaf de eerste dag van onze samenwerking vormen Coca-Cola en de Ziggo Dome een perfecte combinatie. De optredens van wereldsterren, de prachtige akoestiek en atmosfeer en de hoge kwaliteit van eten en drinken zorgen ieder evenement weer voor een beleving voor de bezoeker. Wij zijn er bijzonder trots op dat onze merken mede bijdragen aan die onvergetelijke ervaringen,’ zegt Patrick Tetteroo, Associate Director Horeca & Leisure Coca-Cola Enterprises.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!