Back Back Nieuws

Take Away-sterrendiner in Okura Hotel

25 november 2010
Dit jaar biedt Okura’s kookstudio ‘Taste of Okura’ een Kerst Take Away-menu aan. Dit kerstmenu is speciaal bedoeld voor mensen die met de kerst liever thuis blijven en daar, zonder veel tijd in de keuken te hebben doorgebracht, toch een mooi kerstdiner op Michelinsterrenniveau willen serveren.

 

Het diner bestaat uit drie gangen, eventueel aangevuld met een vierde gang en een kersttaart. De gerechten zijn door Okura’s chefs al uitvoerig voorbereid. De bereidingstijd bedraagt maximaal één uur voor vier gangen.

 

Gasten kunnen Okura’s Kerst Take Away-sterrendiner bestellen via de website www.taste-of-okura.nl. Op deze website is een bestelformulier te downloaden dat ingevuld kan worden teruggestuurd. Bestellen kan tot 20 december. Het menu kan op 24 december tussen 9.00 en 21.00 bij de kookstudio worden opgehaald. Het driegangen menu kost €45,- en het viergangen menu €57,50. De Okura Zen Garden-kersttaart is verkrijgbaar voor €48,-.

 

In het Yamazato Restaurant, Sazanka Restaurant en Ciel Bleu Restaurant worden gedurende de kerstdagen ook kerstmenu’s geserveerd. Tijdens de feestdagen is reserveren noodzakelijk.

 

Over Taste of Okura

Normaliter leert men in het culinaire centrum ‘Taste of Okura’ de gerechten van Okura’s chefs volledig zelf bereiden, terwijl de sommeliers uitleggen hoe wijn en sake met de gerechten zijn te combineren. De workshops zijn gebaseerd op de recepten van Okura’s chefs. ‘Taste of Okura’ is gelegen op de onderste etage van het Okura Amsterdam Hotel en is voorzien van de nieuwste hightech Miele-apparatuur. Het culinaire centrum beschikt naast een keuken over een Wine Room, een winkeltje en een trendy lounge om de zelfbereide gerechten te nuttigen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!