Back Back Nieuws

Tagines en theater in Liempde

01 oktober 2008
Constant in Beweging Culinair lanceert tijdens het komende Circo Circolo circus theater festival in Liempde een uniek mobiel evenement concept: een Arabische Lounge, luisterend naar de zangerige naam La Mounia. Waar trouwens op het landgoed De Velder ook grote en kleine circustenten staan, maar dit exemplaar springt er beslist uit!

 

Ervaar tussen vrijdag 10 oktober en zondag 19 oktober eens een sprookje uit duizend-en-één nacht in een fabelachtige oriëntaalse tent, voorzien van veel glanzend zilver en glas, met een DJ, acts of Arabisch getinte optredens als ultieme sfeermakers. En met een menukaart om van te watertanden vol  Marokkaanse culinaire hoogstandjes want speciaal voor dit circus festival is chef-kok  Nordin Kabir uit Marrakech overgekomen.

 

 

Bedrijfsarrangementen met een keuze voor zakelijke relaties, de personeelsvereniging of met een grote groep festivalgangers zijn te kust en te keur.

Het basisarrangement bevat een gereserveerde parkeerplaats, ontvangst met hapje en drankje, een plaats bij de circus voorstelling en sluit af met een drankje. Het meest uitgebreide arrangement voegt hier een bijzonder smakelijk diner aan toe.

 

Wilt u sfeer komen proeven dan nodigt de directie van Constant Culinair u van harte uit aan tafel.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!