Back Back Nieuws

Table Art zorgt voor wow-effect op je evenement

18 maart 2013
Table Art heeft een nieuwe technologie ontwikkeld om een andere manier van verlichten en decoreren te creëren. ‘Terwijl de verlichte tafel-centerpieces en meubelen steeds populairder wordend zijn de systemen vaak beperkt en nog belangrijker onbetrouwbaar. Wij hebben ons erop gericht om deze problemen te elimineren en we hebben met succes een systeem ontwikkeld dat alle verwachtingen overtreft’, aldus Table Art.

Mogelijkheden
Gebruik makend van de nieuwste draadloze DMX-sturing, Lithium batterijen en LED-technologie zijn zij er in geslaagd om centerpieces individueel aan te sturen via één druk op de knop. Zo kun je de hele sfeer van het evenement veranderen met een complete kleurverandering, maar er is ook de mogelijkheid om nu individueel elke losse item te besturen via een lichtcomputer. Hiermee worden eindeloze mogelijkheden gecreëerd zoals het sturen van wave patronen over de gehele zaal,  het creëren van sferen zoals vuur en ijs tot zelfs het synchroniseren van het licht en de muziek. Deze complete sturing is perfect voor award ceremonies. Zodra de winnaar bekend word gemaakt kan het Table Art systeem  de verlichting van de winnende tafel laten knipperen terwijl de andere verlichting gedimd word.

Productie
Table Art produceert alle producten zelf binnen hun bedrijf. Vervolgens wordt elk item doormiddel van strenge procedures getest om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoge normen die gesteld worden. Tevens kun je gebruik maken van de mogelijkheid je logo of die van sponsoren toe te voegen aan de producten voor je evenement. Onlangs waren de producten van Table Art te zien op de MTV Awards in Duitsland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!