Back Back Nieuws

Taat & de Regt verzorgt catering CORPUS

16 december 2008
Vanaf 1 januari 2009 faciliteert Taat & de Regt de cateringactiviteiten rondom evenementen, congressen en vergaderingen in CORPUS Congress Centre te Oegstgeest. In het contract  staat dat de partycateraar partner wordt van het CORPUS Congress Centre.

Met de samenwerking willen beide partijen een platform bieden voor het organiseren van evenementen waar de mens centraal staat. Taat & de Regt ziet dit gegeven als een onderbouwing van haar gekozen strategie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De evenementenlocatie in Oegstgeest biedt met vijf flexibele congreszalen aan 1000 bezoekers ruimte. Naast deze zalen is er mogelijkheid tot het organiseren van diners etc. in het penthouse op de achtste verdieping of vergaderingen in de breakout zalen.
CORPUS Congress Centre is onderdeel van het druk gefrequenteerde CORPUS ‘reis door de mens’ waar bezoekers een ontdekkings reis door een 35 meter hoog menselijk lichaam kunnen maken.Foto: Het

 

Op de foto tekenen Henri Remmers (Directeur CORPUS) Huub Lazarom (General Manager CORPUS) en Remco Boelens (Adjunct Directeur Taat & de Regt) het contract.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!