Back Back Nieuws

't Buitenhuys: Voormalige hangar naast 't Boshuys nu evenementenlocatie

30 oktober 2013
’t Buitenhuys in Best is de nieuwste evenementenlocatie van Hutten. Gelegen in de natuur, naast het Boshuys, ook een locatie van de Veghelse cateraar. Volgens Hutten is het stoere en karakteristieke Buitenhuys geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden op zakelijk gebied.

De voormalige militaire hangar (onderdeel van het museumpark Historia Park) ligt verscholen in de bossen van de Sonse Heide op een steenworp afstand van Eindhoven. De hal met het halfronde dak is omgetoverd tot een evenementenlocatie en heeft daarbij zijn originele karakter behouden. ‘Het bestaat uit één grote ruimte en heeft een capaciteit tot maar liefst 800 personen. Ideaal voor grotere bedrijfsbijeenkomsten zoals personeelsfeesten, congressen, bijzondere diners en bedrijfstrainingen’, aldus Sem de Vries van Hutten. ‘Vanuit de zakelijke wereld is er al volop belangstelling voor deze in de natuur gelegen, stoere en inspirerende locatie.’

Formules
De Vries: ‘We hebben vier verrassende, creatieve formules ontwikkeld die van elk bedrijfsevent iets speciaals maken. Maar eigenlijk zijn het wel honderd formules, want de mogelijkheden zijn onbegrensd. Zoals een avontuurlijke beleving op de Sonse Heide, genaamd ‘Expeditie Brabant’ geheel afgestemd op de bedrijfscultuur van de klant. Activiteiten waarbij het bedrijf verbindingen aan gaat met medewerkers of relaties in combinatie met leuke spelelementen Maar de zakelijke bijeenkomsten kunnen ook gekoppeld worden aan een mountainbike clinic in het bos, een bezoek aan museum De Bevrijdende Vleugels, een sportieve activiteit bij Aquabest of naborrelen op het grote terras van ’t Boshuys. Het ‘fun gehalte’ zal dus zeker niet ontbreken.’

Het ja-woord geven óf nee leren zeggen tegen collega’s?
Overigens is er ook uit particuliere hoek interesse. Tijdens de onlangs gehouden Open Toptrouwlocatie Route kwamen tal van aanstaande bruiden en bruidegoms nieuwsgierig kijken en reageerden enthousiast. Van de zaal kan namelijk een intieme ruimte worden gecreëerd door middel van flexibele wanden. Zodat een trouwdag met diner, receptie en feestavond ook mogelijk is.

De Vries: ‘Je kunt hier dus het ja-woord geven óf nee leren zeggen tegen collega’s’, vat De Vries de zakelijke en particuliere mogelijkheden glimlachend samen. ‘We zijn trots deze nieuwe locatie aan ons portfolio te mogen toevoegen, want hier kunnen we prachtige evenementen gaan organiseren zoals men van Hutten gewend is. Wij zeggen dan ook: 't Buitenhuys, voor een Buitengewone Beleving’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!