Back Back Nieuws

Symphonica in Rosso service pakket voor zakelijke markt

28 mei 2008
Gezien de enorme belangstelling bij de zakelijke markt voor Symphonica in Rosso met Lionel Richie heeft The Entertainment Group besloten een service pakket voor bedrijven samen te stellen. Bedrijven die 250 of meer concertkaartjes bestellen ontvangen een uitgebreid en gratis service pakket met onder andere een special entrance bij binnenkomst, logovermelding tijdens het concert en een kant-en-klaar intern communicatiepakket. Het service pakket is beschikbaar voor alle concertdata. Symphonica in Rosso met Lionel Richie vindt plaats op zaterdag 6, zondag 7 en dinsdag 9 september.

Chris Havinga, commercieel directeur The Entertainment Group: “We merken dat veel bedrijven hun personeel of relaties graag willen uitnodigen voor Symphonica in Rosso. Daarom hebben we een tussenvorm gecreëerd waarbij het bedrijfsleven meer concertkaarten kan afnemen en hun gasten extra service ontvangen zonder extra kosten. Het service pakket bevat bovendien gratis exposure voor het bedrijf tijdens Symphonica in Rosso.”

Concertkaarten voor Symphonica in Rosso kosten tussen de 35 en 75 euro. Bedrijven die meer dan 250 concertkaarten afnemen, ontvangen het gratis service pakket dat bestaat uit:

- special entrance bij binnenkomst
- logovermelding op groot videoscherm

- tickets voor relaties, inclusief gratis lanyards met de naam van het bedrijf
- kant-en-klare digitale Symphonica in Rosso templates voor interne communicatie

Daarnaast biedt de organisatie een aantrekkelijk, optioneel bus-arrangement aan. Voor meer informatie over het service pakket kunnen bedrijven contact opnemen met de organisator van Symphonica in Rosso, The Entertainment Group, Wanda Saalberg op 035-6256000 of Wanda.Saalberg@entertainmentgroup.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!