Swinckels levert meer dan bier aan FlintSwinckels levert meer dan bier aan Flint
Back Back Nieuws

Swinckels levert meer dan bier aan Flint

14 maart 2024

Sinds de samenwerking met Swinckels op 1 januari van start ging, genieten de twee partijen van een unieke upgrade. Niet alleen stroomt er nu Swinckelsbier uit de tap, maar de band tussen Flint en Swinckels gaat veel dieper dan alleen het leveren van drank. Swinckels heeft zich gecommitteerd aan het ondersteunen van Flint tijdens evenementen en biedt waardevolle taptrainingen aan het personeel om een optimale bierervaring te garanderen.

De impact van Swinckels strekt zich echter nog verder uit. Door zich te profileren als themadrager van jong talent, dragen ze bij aan het mogelijk maken van de kampvuurconcerten bij Flint. Deze concerten, gehouden op het sfeervolle terras van Flint, bieden een platform voor opkomende lokale artiesten om hun talent te tonen en versterken het culturele weefsel van de stad.

Harold Warmelink, directeur van Flint, is verheugd over de steun van Swinckels: ‘Het is fantastisch dat Swinckels cultuur een warm hart toedraagt. Dankzij hun bijdrage kunnen we in juni enkele prachtige avonden organiseren.’

Gedeelde waarden en doelen

De samenwerking tussen Swinckels en Flint is niet alleen een commerciële overeenkomst, maar ook een vereniging van gedeelde waarden en doelen. Het toont de kracht van samenwerking tussen bedrijven en culturele instellingen om de lokale gemeenschap te versterken en te verrijken.

Het is bewonderenswaardig hoe Swinckels zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid omarmt en actief bijdraagt aan de culturele ontwikkeling van de stad. Laten we dus het glas heffen op Swinckels, op Flint en op de prachtige avonden vol muziek en talent die ons te wachten staan. Proost op de verbindende kracht van cultuur en gemeenschap!

Fotobijschrift:
Achter: Harold Warmelink (Flint), Wiet Raedts (Swinckels), Jaap ten Kate (Scheerder)
Voor: Koen Essendam (Scheerder), Bert Jan de Rooi (Swinckels), Robert Hendriks (Flint)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!