Swijnenburg locaties voor Married at First SightSwijnenburg locaties voor Married at First Sight
Back Back Nieuws

Swijnenburg locaties voor Married at First Sight

06 maart 2020

In de prachtige historische panden van Swijnenburg | meet & celebrate: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, vonden de opnames van Married at First Sight plaats. De koppels Ingeborg & Chantal, Ferry & José en Henk & Chantal zijn hier getrouwd, terwijl heel Nederland mocht meegenieten. Gedurende zeven weken waren de koppels te zien op RTL4.

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen: de bruiloften startten met een prachtige ceremonie op Buitenplaats Sparrendaal, de ceremonie werd gehouden in de Raadzaal, en de taart werd aangesneden in de Grote Salon. Vervolgens gaan de paren naar Buitenplaats Amerongen voor het diner. Restaurant Bentinck, onderdeel van Swijnenburg, verzorgde het diner waarna de gasten de avond nog gezellig konden feesten in het Koetshuis.

Zakelijke bijeenkomsten

Deze locaties zijn dankzij de historie en de authentieke details een bijzondere plek om een hoogwaardige bijeenkomst te organiseren. Van de vergadering in één van de bijgebouwen op Buitenplaats Amerongen tot een compleet personeelsfeest op Buitenplaats Sparrendaal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!