Back Back Nieuws

S.V.P. Sfeerbeheer verzorgt event op toplocaties

14 mei 2008
S.V.P. Sfeerbeheer organiseerde in april in één weekend een exclusief evenement op drie toplocaties in Amsterdam. Het evenement werd georganiseerd voor een internationaal juridisch gezelschap dat ieder half jaar bijeenkomt.

Voor de gasten van het evenement werd Hotel The Dylan compleet afgehuurd. Daarnaast verbleven een aantal gasten in het Pulitzer Hotel.

Op vrijdagavond, na een korte borrel in Hotel The Dylan op de Keizersgracht werden de gasten ontvangen in de oudste concertzaal van Nederland in het gebouw van Felix Meritis. Een korte speech werd gevolgd door een spectaculair optreden van operazangeres Lotte Bovi.

Vervolgens was er een walking dinner in de Zuilenzaal van Felix Meritis die voor de gelegenheid prachtig was ingericht met de nieuwe Kudeta-lijn van BloemBloem.

Zaterdagochtend was er tijd ingeruimd voor een seminar. Het seminar werd gevolgd door een lunch op het eerste foyerdeck van het Muziekgebouw aan het IJ.

Hier werd live gekookt door De Borrelfabriek in een prachtige omgeving met uitzicht op het IJ.Na een aantal activiteiten in en om Amsterdam, gasten konden kiezen uit een architectuur tour per boot door Amsterdam, een bezoek aan het Van Gogh museum, een stadswandeling door Amsterdam, een begeleide fietstocht door Amsterdam, een bezoek aan de Keukenhof en een bezoek aan de Zaanse Schans, was het tijd voor het meest bijzondere gedeelte van het weekend.

Met de sfeervolle boten van Rederij de Nederlanden werden de 108 gasten via de mooiste stukjes van de Amsterdamse grachten naar het Rijksmuseum gevaren. Hier werden zij ontvangen tussen de meesterwerken in de Philipsvleugel. Een uitgebreid 7-gangen diner, verzorgd door Verhaaf Party Catering, met wederom prachtige bloemdecoratie van BloemBloem, werd onderbroken voor een miniconcert van een blazersensemble van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en een rondleiding langs de topstukken van het Rijksmuseum. Dit bijzondere weekend werd afgesloten met een ontspannen brunch in Hotel The Dylan op zondag.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!