Back Back Nieuws

SVP Sfeerbeheer doet HAK-weekend op Landal

16 mei 2007
120 supermarkteigenaren en hun gezinnen genoten afgelopen weekeinde op uitnodiging van HAK B.V. uit Giessen van een geheel verzorgd weekend in het bungalowpark Landal Greenparks Stroombroek in Braamt (bij Doetinchem). SVP Sfeerbeheer verzorgde de organisatie.

Naar de 8 foto's in de diashow.

De supermarktondernemers waren de winnaars van een door de firma HAK uitgezet traject.
Door middel van acties op de winkelvloer bij supermarkten door geheel Nederland, die plaats vonden in de eerste maanden van 2007, werden consumenten attent gemaakt op de producten van HAK.

Door mee te doen aan deze acties konden supermarktondernemers zich kwalificeren voor een geheel verzorgd weekend. Het unieke van deze actie was dat niet alleen de ondernemer zelf beloond werd, maar het hele gezin. Partners en kinderen mochten namelijk mee naar dit bijzondere weekend.

Op vrijdag werden de gasten ontvangen met een uitgebreid diner buffet uiteraard bereid met de groenten van HAK. In de huisjes waren de bedden reeds opgemaakt en was de koelkast gevuld met boodschappen.

De volgende ochtend werd een vers ontbijt inclusief krant bezorgd in de bungalows.
Vervolgens konden de gasten deelnemen aan diverse activiteiten waaronder waterskiën, golfen, lasercombat, kleiduif schieten, boogschieten, een fietstocht en sieraden maken.
Voor de allerkleinsten was er een crèche, voor de wat oudere kinderen een heel kinderdorp met allerlei activiteiten, waar zij onder andere mooie geschenken konden maken voor moederdag.

Op zaterdagavond genoten de gasten van een diner met feest. De kinderen konden uit hun dak gaan tijdens de kidsparty met kinderdisco. Ook aan de allerkleinsten was gedacht. In een aantal bungalows stonden kinderbedjes klaar en was er een oppas geregeld zodat de ouders onbezorgd konden eten en feesten. Het weekend werd op de zondag afgesloten met een moederdag brunch met champagne, aardbeien, chocola en rozen voor alle moeders.

De doelstellingen van HAK werden bereikt: een uniek weekend, waarin de ondernemer samen met het gezin ongedwongen kon genieten van elkaar en het programma. Later dit jaar zal er een consumentenactie volgen waarbij de consument kans maakt op een gereduceerd tarief bij verblijf in een van de parken van Landal Greenparks.

Conceptontwikkeling: SVP Sfeerbeheer in samenwerking met HAK BV.
Uitvoering: SVP Sfeerbeheer in samenwerking met Landal Greenparks & HAK BV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!