Back Back Nieuws

Sushiband van Pre-Motion een hit in Barcelona

08 maart 2011
Pre-Motion fabriceert, verkoopt en verhuurt bewegende presentatiesystemen voor productpresentaties voor in winkels of tijdens evenementen. De systemen zorgen ervoor dat bedrijven hun producten opvallend en met meer beleving kunnen presenteren tijdens een evenement.

 

Sushiband

Pre-Motion heeft onlangs op het prestigieuze Mobile World Congress in Barcelona een presentatie op een 36 meter lange op maat gemaakte ‘sushiband’ gerealiseerd. Op deze band werden meer dan honderd smartphones en tablets gepresenteerd van het mobiele platform Google Android. Hiermee wist Pre-Motion goed te onderstrepen hoeveel keuzemogelijkheden de consument heeft.

 

Spoed is de uitdaging

Heimen Quik, directeur Pre-Motion, is trots op deze opdracht: ‘Hoewel we naast het verhuur van standaardmodules vaker maatwerk leveren voor bewegende productpresentaties, was spoed deze keer de grote uitdaging. Het geheim achter de productpresentaties is beweging, in de wetenschap dat beweging de aandacht trekt.’

 

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van presentatiesystemen met een lopende band zijn onbeperkt. Opdrachtgevers als Nokia, Philips, Microsoft Google en Ikea maken inmiddels gebruik van Pre-Motion’s displaymogelijkheden. Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen de vorm, lengte en routing moeiteloos worden aangepast aan de beschikbare presentatieruimte. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor toepassingen tijdens evenementen, beurzen, in etalages, binnen decors of restaurants.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!