Suppen: de leukste activiteit op het waterSuppen: de leukste activiteit op het water
Back Back Nieuws

Suppen: de leukste activiteit op het water

03 mei 2022

Het kwik stijgt en dat betekent dat iedereen langer en vaker buiten bivakkeert voor een verfrissend drankje óf sportieve activiteit. Hoe leuk is het als jouw gasten dit kunnen combineren; suppen op die ene leuke plas én vervolgens genieten van een heerlijk hapje eten op het terras. Met de sup boards van WANNAsup bezorg je jouw gasten niet alleen een fantastische dag, maar genereer je ook nog extra inkomsten voor jouw B&B, horecazaak, watersportcentrum, verhuur- of evenementenbureau. Een win-win situatie.

Plezier voor iedereen

Suppen is een leuke recreatieve activiteit voor iedereen, van jong tot oud. Deze activiteit aanbieden voor de verhuur, is dus geen gek idee. Goed materiaal is daarbij wel een must. De boards van WANNAsup zijn van zeer goede kwaliteit; de perfecte balans van dikte, breedte en lengte gecombineerd met dubbellaags materiaal zorgt ervoor dat de sup stabiel op het water ligt. Door deze ideale combinatie aan technieken hoeven gasten zich geen zorgen te maken om ervan af te vallen en gaat de sup een lange periode mee.

De WANNAsup boards zijn van stevig en duurzaam materiaal. Dat maakt de sup boarden ‘hufter-proof’. Ideaal voor de verhuur dus en plezier voor jouw gasten. Want met de verhuur van de sup boards, genereer je binnen no time extra inkomsten. Verhuur de sup ongeveer acht keer en de investering is terugverdiend. Een waardevolle en vooral ook leuke toevoeging voor je onderneming.

Handige app met tips & tricks

Ben je zo ver en start je met het verhuren van sup boards? Dan zorgt de WANNAsup app ervoor dat jouw huurders binnen een mum van tijd met de sup op het water staan en jij bijna niks meer hoeft te doen. In de app wordt uitleg gegeven door middel van infographics en video instructies wat de juiste techniek tijdens het suppen is, staan handige tips & tricks en zijn fantastische suproutes door heel Nederland én België te vinden. Verstuur de app van tevoren om de voorpret te vergroten. Daarnaast word je, wanneer je actief bent als verhuurbedrijf, in de app geplaatst als verhuurlocatie om op het vizier te komen van de app-gebruikers.

WANNAsup verhuren

Interesse in het verhuren van WANNAsup boards bij jouw B&B, horecazaak, watersportcentrum, verhuur- of evenementenbureau? Neem dan contact op met info@wannasup.nl of bel naar +31 880105651. Wil je meer weten of suppen, download dan de gratis aankoopgids.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!